Information om evenemang med anledning av coronavirus

Nyhet: 2020-03-17

På grund av utbrottet av coronavirus har Jonsereds herrgårds verksamhet beslutat att ställa in seminarier och publika evenemang t o m den 31 maj. Tidsperioden kan komma att utvidgas. Berörda program senareläggs, i första hand till i höst.

Berörda program

31/3 Banbrytande berättelser - Passionsberättelsen & Bödeln, Jonsereds herrgård

1/4 Jonseredsseminarium: De fyra elementen del II: Vatten - H2O - Aqua

14/4 Hur skapas en människa? I serien "AI, samtid & framtid", Bio Roy

15/4 Jonseredsseminarium: På ålderns höst - det våras för bostaden

21/4 Banbrytande berättelser - Trollkarlens hatt, Jonsereds herrgård

25/4 Rörelse - en intellektuell performance, Vetenskapsfestivalen/Atalante

5/5 Inför Fredsdagen 2020 - Hur stark är egentligen demokratin?, Domkyrkan Göteborg

6/5 Forskaren som aktivist - intervju med Stellan Vinthagen, Kvartersscenen 2Lång

10/5 Vårkonsert med promenad, Jonsereds herrgård

11/5 "Är i en ny relation" - människa och maskin. I serien AI, samtid & framtid, Bio Roy

12/5 Jonseredsakademins vårmöte

13/5 Jonseredsseminarium: Vårt enda liv - sekulär tro, andlig frihet

20/5 Jonseredsseminarium: Från "Fabian" till Kai Gullmar - revy, musik och politik. I serien "Den stora svenska sångboken".

Vi återkommer med information om nya datum.

Evenemang framöver

Utbrottet av coronavirus äventyrar för närvarande konferenser och publika event världen utöver och på hemmaplan. Vi följer kontinuerligt rapporteringen från ansvariga myndigheter, och Göteborgs universitet riktlinjer och rekommendationer baseras på myndigheternas anvisningar. Följ händelseutvecklingen vid universitetet på Göteborgs universitets hemsida.

För evenemang längre fram under våren kan du hålla dig uppdaterad via Jonsereds herrgårds kalendarium.

AV:

Sidansvarig: Jonsereds herrgårds redaktion|Sidan uppdaterades: 2019-01-22