Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Gott ledarskap i demensvården

Seminarium

Hur kan livskvaliteten för människor med demenssjukdom förbättras?

Vad betyder cheferna i vården för möjligheterna att påverka utvecklingen i den riktningen? Vilka är de utmaningar som under den närmaste tiden väntar dem? Hur kommer förutsättningarna för dem och deras medarbetare på olika plan att förändras? Vilka förhoppningar vågar man knyta till tekniska innovationer? Välkommen till ett Jonseredsseminarium om ledarskap i demensvården!

Till seminarierna skickas personliga inbjudningar ut. Antalet platser är begränsat. Skulle du vilja delta i något av dem om plats finns skriv till jonseredsherrgard@gu.se och meddela det.

Sten Landahl är professor emeritus i geriatrik vid Göteborgs universitet och ordförande i AgeCaps referensgrupp, Lotta Dellve professor i arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet och Eva Eriksson, tidigare regionråd och landshövding, förbundsordförande i SPF Seniorerna.

Datum: 2018-04-18

Tid: 12:00 - 16:00

Kategorier: Samverkan

Arrangör: Jonsereds herrgård/Göteborgs universitet och Föreningen Gott ledarskap i demensvården

Plats: Jonsereds herrgård, William Gibsons väg 21

Kontaktperson: Anders Franck

Sidansvarig: Eva Staxäng|Sidan uppdaterades: 2013-02-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?